Haku

Mediakorttipalvelussa on lukuisia uusia lehtiä – tunnetko jo nämä kymmenen tulokasta?

Aikakausmedian Mediakorttipalvelu tarjoaa tietoa suomalaisista aikakauslehdistä ja niiden lukijoista ilman kirjautumista. Toukokuussa palvelu uudistui ja sen jälkeen palveluun on liittynyt monia uusia lehtiä. Tässä jutussa esittelemme kymmenen uutta tulokasta!

Miten hyvin tunnet suomalaisia aikakauslehtiä? Testaa tietosi uudessa 10 kysymyksen visassa!

1. Demokraatti

Demokraatti on politiikkaan, työelämään ja kulttuuriin erikoistunut aikakauslehti ja Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen pää-äänenkannattaja. Lehti on perustettu vuonna 1895 nimellä Työmies. Lehti ilmestyy painettuna kaksi kertaa kuukaudessa. Vuoden 2023 Editkilpailussa Demokraatti voitti Vuoden yleisömedia -sarjan. Lehteä julkaisee Kustannus Oy Demokraatti.

Tutustu Demokraatin mediakorttiin

2. Kemia-lehti

Kemia-Kemi on kemian alan ammattilehti, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa alan yrityksistä, tieteestä, opetuksesta ja kaupasta. Lehti seuraa kemian- ja prosessiteollisuuden eri sektoreita, myös bio-, lääke-, elintarvike-, muovi- ja teknokemian teollisuudessa sekä kertoo alan tutkimuksesta ja koulutuksesta. Kemia-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja sitä on julkaissut vuodesta 2023 Era Content Oy.

Tutustu Kemia-lehden mediakorttiin

3. Koti ja maaseutu

Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä Koti ja maaseutu on maaseutuhenkiselle ihmiselle suunnattu asialehti. Lukija on kiinnostunut kodin, perheen ja ympäristön hoidosta, hyvästä ruuasta sekä maaseutuyrittämisestä. Lehti esittelee ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa terveydestä, ihmissuhteista ja ilmiöistä. Koti ja maaseudussa on ajankohtaiset ruokaohjeet, käsitöitä, pihoja ja puutarhoja. Se on kotitalouden ammatti- ja järjestölehti ja sitä julkaisee Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry. 

Tutustu Koti ja maaseudun mediakorttiin

4. Latu&Polku

Ulkoilun harrastelehti Latu&Polku on Suomen Ladun jäsenlehti. Se julkaisee tarinoita ulkoilmaelämästä, ulkoilusta, retkeilystä ja kuntoliikunnasta, ja houkuttelee ihmisiä ulkoilemaan. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Tutustu Latu&Polku-lehden mediakorttiin

5. LINJA

LINJA on linja-autoliikenteen ammattilehti, joka on suunnattu linja-autoyrittäjille, alan työntekijöille ja harrastajille. Kolme kertaa vuodessa ilmestyvä lehti kertoo esimerkiksi linja-autoliikenteen ajankohtaisista asioista, liikenneturvallisuudesta, liikennepolitiikasta ja joukkoliikenteen kehityksestä. 

Tutustu Linjan mediakorttiin

6. Metsästäjä ja Jägären

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä lehdessä käsitellään riistanhoitoon ja riistakantojen verotukseen liittyviä ajankohtaisia asioita, kansainvälistä yhteistoimintaa, riistatalouden suhdetta muuhun luonnon käyttöön sekä riistaeläinten asemaa ja merkitystä luonnossa. Lehden aihepiiriin kuuluvat käytännön metsästys- ja riistanhoitotietous, metsästyslainsäädäntö, koirien käyttö metsästyksessä, eräelämä ja näissä tarvittavat välineet ja tarvikkeet sekä tiedottaminen järjestön toiminnasta. Jägaren on lehden ruotsinkielinen versio.

Tutustu Metsästäjän mediakorttiin
Tutustu Jägären-lehden mediakorttiin

7. Print&Media

Print&Media on graafisen ja visuaalisen viestinnän sekä pakkausalan johtava suomalainen ammattimedia. Lehti esittelee alan ajankohtaisimmat uutiset, trendit, henkilöt, teknologiat, tapahtumat kuin myös talousanalyysit. Lukijakunta koostuu pääasiassa painotaloista, graafisen alan laitetoimittajista, mainos- ja viestintätoimistoista ja painotuotteen ostajista.

Tutustu Print&Median mediakorttiin

Lue myös: Print&Median Jarkko Hakola: ”Digin aikakaudella printti on rauhoittava ja inhimillinen”

8. Talotekniikka

Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä Talotekniikka-lehti kertoo talotekniikka-alan ilmiöistä, ihmisistä, kehityksestä ja ajankohtaisista aiheista, kuten energiatehokkuudesta ja uusiutuvasta energiasta. Talotekniikka on suunnattu alan ammattilaisille ja opiskelijoille.

Tutustu Talotekniikka-lehden mediakorttiin

9. TAUKO Magazine

TAUKO Magazine on englanninkielinen bookazine-tyylinen käsityölehti. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän julkaisun jokaisessa numerossa esitellään 8–10 kansainvälisen suunnittelijan luomat ompeluohjeet ja paperikaavat. Käsityöhön, kulttuuriin ja ilmastoon liittyvät teemat ovat läsnä lehden kaikissa sisällöissä. TAUKO Magazine voitti Vuoden 2022 Editkilpailussa Vuoden uudistaja -sarjan ja vuoden 2023 Editkilpailussa Vuoden ulkoasu aikakausmediassa -sarjan.

Tutustu TAUKO Magazinen mediakorttiin

Lue myös: Vuoden uudistaja TAUKO Magazine syleilee monimuotoista ompeluyhteisöä – kansainvälisyys oli selvää alusta asti

10. Sähkö & Tele 

Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä lehti kertoo sähkö- ja elektroniikkateollisuuden uusimmista innovaatioista ja tutkimustuloksista, kartoittaa ICT-alan trendit, hankkeet ja laitteet. Lehti sisältää yhteenvetoja ja artikkeleita tuoteuutuuksista, suunnittelu- ja valmistusmenetelmistä, laitesovelluksista ja alan tutkimustuloksista. Lehti julkaisee myös tiedotuksia ja yhteenvetoja sähkö- ja elektroniikka-alan tapahtumista Suomessa ja ulkomailla.

Tutustu Sähkö & Telen mediakorttiin


Puuttuuko lehtesi joukosta? Aikakausmedian jäsenkustantajien ja -julkaisijoiden lehdet saavat mediakortin käyttöönsä maksutta. Lue lisää täältä (vaatii kirjautumisen).

Teksti ja kuva: Anniina Nissinen

Mediakortit

  • Aikakausmedian Mediakortit.fi-palvelu on Suomen suurin kaikille avoin mediatietopalvelu. Se kertoo mainostajille ja mediasuunnittelijoille kaiken olennaisen tiedon aikakauslehdistä suomeksi ja englanniksi.
  • Sieltä löytyvät esimerkiksi lehtien ilmestymispäivät ja teemat sekä mainosten hinnat printissä ja digissä.
  • Mediakorteissa on myös runsaasti tietoa lukijakunnan koostumuksesta, kuten lukijoiden iästä, kiinnostuksen kohteista ja kulutustottumuksista.
  • Palvelussa on noin 200 aikakauslehden mediakortit.
page shape 1 page shape 3
×

Haku: